Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Nemzeti Összetartozás Napja a börgöndi Országzászlónál Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. június 03.

ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata ünnepséget szervez 2011. június 4-én, szombaton 9.30-tól a Nemzeti Összetartozás Napja tiszteletére. A Börgöndön felállított Országzászlónál, a Szent Antal kápolna mellett tesznek hitet a a magyar nemzet együvé tartozása mellett a résztvevők.

Tovább...
 
Orbán: 2012. január 1-jére Magyarország átlátható ország lesz Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. június 03.

Image"Voltak olyan kormánytagok, akik világossá tették, nem vállalják a négy évet." - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Blikknek adott interjúban, amely a napilap pénteki számában jelent meg. A kormányfő beszélt arról is, hogy 40-80 négyzetméteres új, könnyűszerkezetes, családi házakba költözhetnek majd bérlőként a bajba került lakáshitelesek.

Tovább...
 
A megbecsülés fontossága - Pedagógus nap Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: B.G.   
2011. június 03.

ImageA Hiemer házban tartották a városi Pedagógusnapi ünnepséget. Székesfehérvár tanárait, pedagógusait dr. Cser-Palkovics András polgármester is köszöntötte. "Nincs olyan felnőtt, aki ne emlékezne vissza szeretettel tanáraira. Ha gyermekként nem is feltétlenül ezt érezte, az évek távlatából mindenki megérti, mennyi mindent kapott pedagógusaitól." – véli Székesfehérvár polgármestere. Cser-Palkovics András szerint éppen ezért azt is át kell gondolni, kellő megbecsülést kapnak-e a társadalomtól.

Tovább...
 
A Millenáris Nagycsarnokban mutatta be szolgáltatásait a fehérvári Civil Piactér Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. június 03.

ImageMásodik alkalommal rendezték meg a Millenárison a CSR Piac kiállítást, amelynek keretében idén 16 civil szervezet is bemutatkozási lehetőséghez jutott. Azok a non-profit szervezetek is is meghívást kaptak a piacra, melyek széleskörű tapasztalatokkal rendelkeznek a vállalatokkal való együttműködés terén. A kiállításon külön standdal mutatkozott be a fehérvári Civil Piactér is.

Tovább...
 
Köszönet a fővárosnak - felfüggesztették a Budaörsi buszsáv üzemeltetését Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 03.

ImageSzékesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András szerdán nyílt levélben fordult Tarlós István főpolgármesterhez a Budaörsi út egysávossá szűkítése miatt. Tarlós István főpolgármester utasítására csütörtökön reggel haladéktalanul felfüggesztették a pár napja átadott budaörsi buszsáv üzemeltetését. Tarlós István azután rendelte el a buszsáv megnyitását, hogy tárgyalt a Budapesti Műszaki Egyetem tanáraival a problémáról, és a főpolgármester kérte azt is, hogy műszaki okokra hivatkozzanak az ezzel kapcsolatos közleményben.

Tovább...
 
Palkovics Krisztián és a Videoton Öregfiúk is hajóra szállnak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 02.

ImagePalkovics Krisztián válogatott jégkorongozó és a Videoton Öregfiúk is hajóra szállnak a június 18-án, Balatonlellén megrendezésre kerülő BalaTour családi vitorlás napon. A szezonnyitó rendezvényre közel száz nevező hajót és mintegy 10.000 látogatót várnak a szervezők. A tervek szerint a BalaTour nap hagyományteremtő lesz, és az elkövetkezendő években a nyár egyik meghatározó eseményét fogja jelenteni.

Tovább...
 
Együtt a csapat a Fehérvári Civil Központban Nyomtatás E-mail
Írta: B. G.   
2011. június 02.

ImageA Fehérvári Civil Központban megnyitott a Civil Információs Pont, azonban a civil szolgáltatási rendszer megújítása már korábban elindult. – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, melyet a város társadalmi kapcsolatokért felelős alpolgármesterével Róth Péterrel együtt tartottak az iroda munkatársai.

Tovább...
 
Írországban dicsérték a magyar adórendszert Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. június 02.

ImageA parlamenti ciklus végére 65-70 százalék közötti szintre csökken a magyar államadósság mértéke. - közölte Orbán Viktor kormányfő a Magyarországon befolyásos ír befektetőkkel folytatott dublini megbeszélésen szerdán. Ezt követően a miniszterelnök az Európai és Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében tartott előadásában felhívta a figyelmet arra, hogy hazánk a legnehezebb kérdéseket vette fel uniós elnökségi programjába. Orbán Viktor találkozott az ír kormányfővel is.

Tovább...
 
Utoljára a kollégiumi szavazásról Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2011. június 02.

ImageMészáros Attila szerdán közleményben reagált Márton Roland és Knizse Gyula keddi nyilatkozatára. A Fidesz frakcióvezető-helyettese a szavazási eredményeket rögzítő számítógépes rendszer adatait ismertetve elmondta, hogy a szocialista képviselők állításukkal ellentétben – bár jelen voltak – nem szavaztak a Nemes Nagy Ágnes Kollégium ügyében, azaz szavazatukkal nem járultak hozzá az intézmény megmentéséhez.

Tovább...
 
Nyílt levél Tarlós Istvánnak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 02.

ImageA napokban jelentősen változott a Budapestre nyugati irányból bevezető főútvonal, a Budaörsi út forgalmi rendje: buszsáv kialakítása miatt egy sáv maradt az autós forgalom számára. A változás gigászi dugókat okoz a csúcsforgalmi órákban, a korábbinál is sokkal jelentősebb várakozásra, araszolásra kárhoztatva a többek között Székesfehérvárról munkába járókat. Dr. Cser-Palkovics András facebook-oldalán nyílt levelet tett közzé Tarlós István főpolgármester úrnak címezve.

Tovább...
 
Orbán: Nincs vesztegetni való időnk! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2011. május 31.

ImageOrbán Viktor az EU-elnökség eredményeiről tartott beszédet hétfőn délelőtt a COSAC Találkozón az Országházban. A miniszterelnök úgy fogalmazott: 2010-re nyomát sem találta annak a bizakodásnak, ami 2002-ben jellemezte az uniót. Hangsúlyozta, hogy a magyar elnökség programjának összeállításakor a legnehezebb, legsürgetőbb kérdéseket célozták meg, mint mondta, "nem lehet alibi-elnökséget létrehozni".

Tovább...
 
<< Első < Előző 1561 1562 1563 1564 1565 1566 1567 1568 1569 1570 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17238 - 17248 / 20484